By Yoel | Oxybrasie
15733
page-template-default,page,page-id-15733,page-child,parent-pageid-17,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Oxybrasie

Oxybrasie is een nieuwe unieke ontwikkeling op de cosmetische markt. De behandeling bestaat uit een intensieve verwijdering van dode huidcellen. We gebruiken hyperbare zuurstof als serum. Het dringt diep in de huid door om intens te hydrateren.

 

Oxybrasie behandeling is ‘koud’ en ‘nat’, dus het is ook aan te bevelen voor mensen met roodheid en een overgevoelige huid. Het is een ideale behandeling voor een gevoelige huid, maar ook bij Rosacea Acne en couperose. De behandelingen zijn pijnloos en zacht, als een scrub of peeling, en tegelijkertijd reduceert het rimpels.

Het resultaat is vergelijkbaar aan een CO2 laserbehandeling, maar dan voor een tiende van de prijs en zonder de schade door oververhitting.

 

Oxybrasie behandeling kan gecombineerd worden met een vitamine C introductie of met een andere actieve stof. Ook kan het toegepast worden in combinatie met mesotherapie met hyaluron zuur.

 

De huid wordt helderder en gladder. Rimpels, vlekken, verkleuringen en littekens verminderen al na 1 behandeling.

De huid voelt en ziet er jaren jonger uit, is zichtbaar gelift, gehydrateerd, heeft een mooiere teint en meer glans.