Kapper landsmeer

de beste kleursalon van landsmeer

  • Vakmanschap en passie
  • Vrijblijvend haar- en kleuradvies
  • Hoogwaardige producten en technieken
  • Ruime openingstijden
  • Kortom de beste Kapper van Landsmeer
persoonlijk haaradvies

Kapper Landsmeer (By Yoel) kleurspecialisten en topstylisten

Onze kleurspecialisten en topstylisten gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kapsels, knip en kleurtechnieken.

Doordat we constant blijven trainen en ontwikkelen zijn we altijd voorloper op de rest. BY YOEL kapper Landsmeer krijg je een persoonlijk haar advies, wat past er bij jou, en bij je haar. We kijken naar het totaal plaatje. We vinden het ook erg belangrijk dat er gekeken word naar de kwaliteit van je haar en welke verzorgings producten jouw haar nodig heeft.

byyoel-landsmeer
Who is By Yoel
Behandeling op maat

Persoonlijke behandeling
voor de beste resultaat

Wil je graag een nieuwe haarkleur? Maar weet je niet precies wat of welke kleurtechnieken er het beste bij jou passen? We helpen je graag.

Wist je trouwens dat we met een uniek eigen systeem werken, het is namelijk zo dat voordat we beginnen aan de behandeling we eerst beginnen met een advies gesprek, wat wil je? Wat wil je juist niet, wat vind je mooi maar ook hoe is je haarkwaliteit en hoe gaat het met de verzorging hiervan.

Deze punten gaan we uitgebreid bespreken hierbij gaan we een behandelplan opstellen zodat we je precies kunnen vertellen wat we gaan doen en wat er allemaal bij komt kijken.

transformeer jouw haar

Ons gezellig en professionele team staat voor je klaar

Een kappersbezoek BY YOEL is meer dan gewoon even naar de kapper, het is een moment voor jezelf, jij bent de belangrijkste persoon en we zorgen ervoor dat je met dit gevoel naar buiten loopt.
Een prachtig kapsel, een heerlijke was massage, kopje koffie,
thee of fris.
Je kunt ook een heerlijk broodje bestellen bij Ollies coffee and more als je
in een lange kleur behandeling zit.

Maak gemakkelijk een online afspraak. En tot snel bij onze kapsalon in Landsmeer.

imagecropped6-min
Meet the team

Ons team

Onwijs leuk en gezellig team. wij zorgen dat jij je welkom voelt bij ons en prachtig de deur uitgaat. Team BY YOEL is helemaal up-to-date wat de nieuwe kleurtechnieken zijn en wat er op het moment helemaal hip is. We zijn goed op elkaar in gespeeld en werken allemaal volgens de zelfde BY YOEL kleurtechnieken. 

We hopen je snel te zien bij ons in de salon.

Liefs

Team By Yoel

Team Kapper Woerden By Yoel
hoge kwaliteit producten

verzorging en styling voor elk haartype

BY YOEL werkt al jaren samen met JOICO, wij zijn hier helemaal fan van. Door een breed assortiment is er voor elk haartype en kwaliteit wat wils. Ook vinden wij het belangrijk dat we precies weten welke ingrediënten erin onze producten zitten zodat we duidelijk weten wat jouw haar nodig heeft om weer heerlijk volumineus en gezond te zijn.

product3cropped-min
product1cropped-min
product2cropped-min
Reviews

Onze klanten vertellen

Anischa
Facebook

De leukste team, ze luisteren allemaal altijd goed naar je wensen, ze geven erg goed advies, ze doen precies wat je wilt. Op basis van oa. Foto’s kunnen ze precies het zelfde doen met jou haar! Maar ook hun eigen creaties zijn top, altijd super happy de salon uit gaan, dat is wat je doet als je BY YOEL langs gaat voor een van hun prachtige behandelingen.

The best in balayage! Altijd weer opnieuw verliefd op mijn haar kleur.

Priscilla
Google

10 juni 2020 ben ik voor het eerst langs geweest bij By Yoël voor een super mooie Balayage! Dit stond altijd al op mijn wensenlijstje en vandaag was het dan zover! Allereerst werd ik al vriendelijk ontvangen door de medewerksters. De mogelijkheden werden besproken en een prijsindicatie werd gegeven. Het 8 uur lang zitten was het ABSOLUUT waard! Ben je op zoek naar echte Balayage professionals, dan zou ik zeker een afspraak maken! Ik ben nog nooit zo tevreden geweest over mijn haar! Bedankt toppers! X

Romy
Facebook

Super leuke,gezellige kapsalon. Leuke en spontane meiden die je meteen een welkom gevoel geven. En die je zeker behandelen met respect en laten je naar huis gaan met het gewenste resultaat wat een kwaliteit leveren ze. super blij met me haartjes.

Denise
Google

De dames zijn super professioneel. Mijn moeder en ik gaan altijd erg tevreden en met een mooi kapsel weg bij By Yoel. Voor een balayage moet je even zitten maar de dames zijn zo gezellig dat het enkel probleem is! Heb een paar keer mijn haren hier geverfd en wij gaan nergens anders meer heen! Tot snel.

Somaya
Google

Deze dames weten precies wat ze doen, en laten je absoluut niet ontevreden de deur uit. Heb mijn haar hier al een paar keer geverfd, en ga sindsdien ook nergens anders meer heen. Ondanks dat ze super goed kunnen kleuren, zijn ze zo vriendelijk en zorgen ze dat je tijdens het wachtten voor je, continu vragen of je wat wil drinken. Kortom TOP SALON! Zie jullie gauw weer

logo-by-yoel-variant
Asset 10@10x
Joico-Logo
By Yoel Kapper Landsmeer

By Yoel Landsmeer

Dorpsstraat 40c
1121BX Landsmeer
Nederland
020 482 3007
info@byyoel.nl

plan gemakkelijke jouw afspraak

ruime openingstijden

Bij BY YOEL Landsmeer kun je 5 dagen per week terecht.
We hebben ruime openingstijden je kan makkelijk en snel online een afspraak inplannen. Kijk in je eigen agenda wanneer je kan en plan je afspraak in.

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
Gesloten
logo-by-yoel-woordmerk-white

By Yoel is een high-end salon met een totaalconcept.
We hebben ons 10 jaar geleden gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken. Wij knippen Dames, heren en kinderen. Een bezoek aan één van onze haarsalons is iets anders dan ‘even naar de kapper’. Ons team is uiterst gedreven en creatief, alleen de beste worden geselecteerd.