The joy of healthy hair

BY YOEL KIEST VOOR JOICO

We krijgen vaak de vraag of verven en kleuren niet schadelijk voor je haar is. Het antwoord is nee, zolang er maar goede kleurproducten en verzorgingslijnen gebruikt worden.

Alle haarproducten die we in onze kapsalon gebruiken zijn van het merk Joico. Wereldwijd staat Joico voor healthy hair, kwaliteit en educatie. De slogan van Joico ‘The joy of healthy hair’ zegt eigenlijk al genoeg: dit topmerk staat voor gezond en mooi haar.

De haarverfproducten van Joico staan bekend om het laagste gehalte aan ammoniak in vergelijking met verf van andere merken. Dat is niet alleen een stuk beter voor je haar, maar zorgt er ook voor dat de kleur veel langer mooi blijft. Bij ons is het kleuren van je haar in veilige handen.

youtube-video-thumbnail
Joico Defy Damage Treatment
Ultime bescherming

Defy damage treatment, jouw haar perfect beschermd

De Defy damage treament is de nieuwste productlijn van Joico. We geven je deze beschermende behandeling voordat we je haar gaan kleuren. Deze verzorgingslijn voorkomt dat het haar beschadigt en afbreekt tijdens het kleurproces. Haarkwaliteit is en blijft voor BY YOEL & JOICO de grootste prioriteit, want niets is mooier dan glanzend en gezond gekleurd haar.

Duurzaamheid

Eco-mmitment BY YOEL en Joico

BY YOEL heeft niet alleen gekozen voor het bekende Amerikaanse merk vanwege de hoge kwaliteit van hun producten, maar ook vanwege de visie van Joico, die ons enorm aanspreekt.

Joico gelooft dat de manier waarop we de wereld zien moet veranderen. Die verandering zien we overal om ons heen, en iedereen kan een verschil maken. Het bedrijf neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus als het gaat om ons milieu en de manier waarop we samenleven.

Een aspect waar we bijvoorbeeld blij mee zijn, is dat alle verpakkingen die ze gebruiken zijn gemaakt van natuurlijke materialen en dus biologisch afbreekbaar zijn. Net zo bijzonder en mooi als hun producten is de doelstelling van Joico om geen vervuiling te veroorzaken tijdens het productieproces vanaf 2020. Het bedrijf gebruikt eigen windmolens om de energie op te wekken die nodig is voor hun productieproces. Op deze manier blijft de ecologische footprint minimaal. Kijk, daar houden we van.

Joico Go Green Logo
logo-by-yoel
Asset 10@10x
Joico-Logo
logo-by-yoel-woordmerk-white

Wij van BY YOEL streven naar perfectie. Die unieke balayage of een butterfly haircut? Wij zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste knip en kleurtechnieken. Prachtige zachte highlights of een klein puntje eraf. Wij staan voor jou klaar, luisteren aandachtig naar jouw wensen en denken graag met je mee. Wij vinden het belangrijk dat jouw nieuwe haarkleur ook echt bij jou past en haalbaar is.

 

Ben jij benieuwd wat we voor jouw haar kunnen betekenen, maak dan nu je afspraak.