fbpx
Selecteer een pagina

BY YOEL kiest voor Joico

We krijgen vaak de vraag of verven en kleuren niet schadelijk voor je haar is.  Het antwoord is nee, zolang er maar goede kleurproducten en verzorgingslijnen gebruikt worden.

Alle haarproducten die we in onze kapsalon gebruiken zijn van het merk Joico.

Wereldwijd staat Joico voor healthy hair, kwaliteit en educatie. Hun slogan ‘The joy of healthy hair’ zegt eigenlijk al genoeg: dit topmerk staat voor gezond en mooi haar.

De haarverfproducten van Joico staan bekend om het laagste gehalte aan ammoniak in vergelijking met verf van andere merken. Dat is niet alleen een stuk beter voor je haar, maar zorgt er ook voor dat de kleur veel langer mooi blijft. Bij ons is het kleuren van je haar in veilige handen.

Defy damage treatment, jouw haar perfect beschermd

De Defy damage treament is de nieuwste productlijn van Joico. We geven je deze beschermende behandeling voordat we je haar gaan kleuren. Deze verzorgingslijn voorkomt dat het haar beschadigt en afbreekt tijdens het kleurproces. Haarkwaliteit is en blijft voor BY YOEL & JOICO de grootste prioriteit, want niets is mooier dan glanzend en gezond gekleurd haar.

Eco-mmitment BY YOEL en Joico

BY YOEL koos niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van hun producten voor dit bekende Amerikaanse merk. Ook de visie van Joico spreekt ons enorm aan.

Joico gelooft dat hoe we de wereld zien moet veranderen. Die verandering zien we overal om ons heen en iedereen kan verandering in gang zetten. Het bedrijf neemt zijn maatschappelijk verantwoordelijkheid als het gaat om ons milieu en de manier waarop we samenleven.

Wij vinden het bijvoorbeeld heel fijn om te weten dat alle verpakkingen die ze gebruiken gemaakt van natuurlijke materialen en dus biologisch afbreekbaar. Bijzonder en net zo mooi als hun producten, is de doelstelling van Joico: geen vervuiling tijdens het productieproces vanaf 2020. Het bedrijf gebruikt eigen windmolens waarmee ze de energie opwekken voor hun productieproces. Zo blijft de ecologische footprint minimaal. Kijk, daar houden we van.

 

BY YOEL en Joico, teamwork van haarspecialisten

Joico levert zijn producten wereldwijd en alleen aan de besten in het kappersvak (en daar zijn we trots op). Daarom voorzien ze ons waar nodig van persoonlijke ondersteuning en permanente educatie. Zo blijven we de balayage kapper en kleurspecialist in de regio Amsterdam die we zijn.

 

Logo By Yoel Professionals

Adres & Contact

By Yoel  Professionals

Dorpsstraat 40c
1121 BX Landsmeer
Nederland
020 482 3007

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afspraak