perfect Balayage

Balayage

Een balayage betekend “vegen” in het frans en staat voor free hand painting een prachtige natuurlijke kleuring die overloopt in het eigen haar. Hierdoor creëer je meer dimensie in je haar en kleur speling. Met deze look krijg je een luxe uitstraling. Van grote kleurverschillen, tot minimalistisch. Het mooie van een balayage is, dat je alle kanten op kunt en je geen uitgroei krijgt, doordat de balayage als een natuurlijke valling door je haar heen is gekleurd. Hierdoor krijg je ook geen uitgroei.

De Stappen voor een prachtige balayage

Perfect Balayage

Adviesgesprek haarkleuring Kapsalon By Yoel

1. Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we je wensen, bekijken de kwaliteit van je haar en wat er mogelijk is. Dan maken we een prijs berekening voor we beginnen aan de behandeling.

Defy Damage Pro 1 Kapsalon By Yoel

2. bescherming

De Defy Damage Pro 1 zorgt er voor dat je haar beschermd is tijdens het kleur proces. De juiste bescherming voor het haar is belangrijk voor een mooi en gezond resultaat!

b14e7aa4-148f-42e8-9cbf-634ab6d90307

3. Balayage Techniek

Bij een balayage techniek schetsen we lichte flanken door het haar heen, En tonen deze naar de gewenste kleur weer in.

defy Damage pro 2 - By Yoel

4. Verzorging

De juiste verzorging na een balayage voor kleurbehoud en en de kwaliteit van het haar te verbeteren.

perfect blowdry - kapper By Yoel

5. Knippen & perfect blowdry

Een balayage is natuurlijk niet af zonder een goed geknipt kapsel en een perfect blowdry. We vertellen je hoe jij dit ook thuis kunt creëren.

Joico Defy Damage Treatment

6. Productadvies

Producten die op jouw haar en kleurzijn afgestemd. Een shampoo, masker en een hitte bescherming om je haarkleur mooi en gezond te houden.

Wat je moet weten

Veel gestelde vragen

Balayage is een free hand painting een prachtige natuurlijke kleuring die overloopt in het eigen haar. Hierdoor creëer je meer dimensie in je haar en kleur speling. Met deze look krijg je een luxe uitstraling. Van grote kleurverschillen, tot minimalistisch. Het mooie van een balayage is, dat je alle kanten op kunt en je geen uitgroei krijgt, doordat de balayage als een natuurlijke valling door je haar heen is gekleurd. Hierdoor krijg je ook geen uitgroei.

De kosten van een balayage zijn afhankelijk van je wensen, dikte en lengte van je haar.

Voor we beginnen aan de behandeling maken we een prijsberekening en leggen iedere stap uit wat het gaat kosten.

Een Balayage kost vanaf €225,- incl. Gloss toners, knippen & Perfect blowdry

Je bent altijd welkom voor een adviesgesprek en een prijsindicatie.

 

We adviseren om je haar, om de 4 maanden ongeveer weer bij te laten werken, dit is natuurlijk afhankelijk van je wens en hoe snel je haar groeit. Je mag natuurlijk ook langer wachten. Hou rekening dat het 1,5cm per maand groeit dus na 4 maanden is het al zo een 6cm uitgegroeid.

Tussendoor kan je eventueel je Face frame ophogen.

Het mooie van een balayage is, dat het een natuurlijke overloop heeft en hierdoor mooi uitgroeit. Je zal geen heftige uitgroei krijgen die een streep of baan zal creëren.

Een balayage duurt tussen de 4 en 6uur.

dit is inclusief toners knippen en blowdry

Een toner is een haarproduct dat wordt gebruikt om de kleur van het haar te veranderen of te corrigeren. Het is verf die specifiek is ontworpen om de kleur van het haar te neutraliseren, te versterken of te veranderen.

Toner wordt meestal gebruikt in combinatie met andere haarbehandelingen, zoals een balayage of highlights, om de gewenste kleur te bereiken.

Na verloop van tijd zal je haarkleur vervagen om dit te voorkomen, adviseren we altijd elke 2 maanden een toner.

Ash tinten adviseren we elke 4 tot 6 weken een toner

de Defy Damage Pro 1 & Pro 2 Beschermt het haar tijdens en na het kleurproces.

Verbeterd het ontkleurings proces en  zorgt voor langer kleurbehoud!

Hoe verzorg je balayage of kleur thuis is afhankelijk van meerdere factoren. Wat is je haarkleur? Wat is je haarstructuur? Heb je droog haar of juist vet haar? Is je haar erg beschadigd? Hoevaak was je je haar? gebruik je hitte tools zoals föhn of stijltang?

 

Reviews

Onze klanten vertellen

Anischa
Facebook

De leukste team, ze luisteren allemaal altijd goed naar je wensen, ze geven erg goed advies, ze doen precies wat je wilt. Op basis van oa. Foto’s kunnen ze precies het zelfde doen met jou haar! Maar ook hun eigen creaties zijn top, altijd super happy de salon uit gaan, dat is wat je doet als je BY YOEL langs gaat voor een van hun prachtige behandelingen.

The best in balayage! Altijd weer opnieuw verliefd op mijn haar kleur.

Priscilla
Google

10 juni 2020 ben ik voor het eerst langs geweest bij By Yoël voor een super mooie Balayage! Dit stond altijd al op mijn wensenlijstje en vandaag was het dan zover! Allereerst werd ik al vriendelijk ontvangen door de medewerksters. De mogelijkheden werden besproken en een prijsindicatie werd gegeven. Het 8 uur lang zitten was het ABSOLUUT waard! Ben je op zoek naar echte Balayage professionals, dan zou ik zeker een afspraak maken! Ik ben nog nooit zo tevreden geweest over mijn haar! Bedankt toppers! X

Romy
Facebook

Super leuke,gezellige kapsalon. Leuke en spontane meiden die je meteen een welkom gevoel geven. En die je zeker behandelen met respect en laten je naar huis gaan met het gewenste resultaat wat een kwaliteit leveren ze. super blij met me haartjes.

Denise
Google

De dames zijn super professioneel. Mijn moeder en ik gaan altijd erg tevreden en met een mooi kapsel weg bij By Yoel. Voor een balayage moet je even zitten maar de dames zijn zo gezellig dat het enkel probleem is! Heb een paar keer mijn haren hier geverfd en wij gaan nergens anders meer heen! Tot snel.

Somaya
Google

Deze dames weten precies wat ze doen, en laten je absoluut niet ontevreden de deur uit. Heb mijn haar hier al een paar keer geverfd, en ga sindsdien ook nergens anders meer heen. Ondanks dat ze super goed kunnen kleuren, zijn ze zo vriendelijk en zorgen ze dat je tijdens het wachtten voor je, continu vragen of je wat wil drinken. Kortom TOP SALON! Zie jullie gauw weer

logo-by-yoel-woordmerk-white

By Yoel is een high-end salon met een totaalconcept.
We hebben ons 10 jaar geleden gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken. Wij knippen Dames, heren en kinderen. Een bezoek aan één van onze haarsalons is iets anders dan ‘even naar de kapper’. Ons team is uiterst gedreven en creatief, alleen de beste worden geselecteerd.