Hoe vaak moet ik mijn balayage bijhouden?

Het mooie van een balayage is dat het een natuurlijke overloop heeft en hierdoor mooi uitgroeit. Je zal geen heftige uitgroei krijgen die een streep of baan zal creëren. We adviseren om je haar om de 4 maanden ongeveer weer bij te laten werken maar dit is natuurlijk afhankelijk van je wens en hoe snel je haar groeit.Je mag natuurlijk ook langer wachten. Hou rekening dat het 1,5cm per maand groeit dus na 4 maanden is het al zo een 6cm uitgegroeit.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn balayage mooi blijft?

We adviseren om elke 2 maanden een toner te doen. Maar wat is nou precies een toner. Een toner is een toon op toon kleuring, Het is gewoon verf alleen dan met hele lichte sterkte zodat de haarkwaliteit gezond blijft en de kleur ook langer mooi blijft. Een toner geeft een prachtige glans en zorgt ervoor dat je haar niet geel of oranje wordt. Na verloop van tijd zal je haarkleur vervagen om dit te voorkomen zeggen we altijd elke 2 maanden een toner.

Hoe verzorg ik mijn balayage of kleur thuis?

Goeie verzorging is de sleutel tot mooi haar. Helaas staat verzorging vaak niet op hoge prioriteit, terwijl dit wel zou moeten. Je verzorgingsproducten zijn namelijk net zo belangrijk als een goeie kapper waar je je haar laat kleuren. Een mooie kleur blijft niet een mooie kleur als je niet de juiste producten gebruikt. Ook je haarkwaliteit willen we graag waarborgen en dit heeft ook weer te maken met welke producten je gebruikt. Gebruik je al ons K-pak Color Therapy Luster Lock masker? Zo ja hoe vaak? Laat je adviseren welke producten jij nodig hebt bij jou haarkleur. Bij BY YOEL helpen we je graag welke producten het beste bij jouw haarkleur en haarstructuur past, dan weet je zeker dat deze producten de perfecte match zijn met jou haar.

Ons werk