Perfecte balayage

Balayage

Balayage is nog steeds razend populair onder celebrities en nog steeds de meest gevraagde kleuring van het moment.

Een prachtige natuurlijke kleuring die overloopt in het eigen haar. Hierdoor creëer je meer dimensie in je haar en kleur speling. Met deze look krijg je een luxe uitstraling. Van grote kleurdimensie tot een zachte balayage. Het mooie van een balayage is, dat je alle kanten op kunt en je geen uitgroei krijgt. Doordat de balayage als een natuurlijke valling door je haar heen is gekleurd. 

Bij BY YOEL zijn we al 8 jaar gespecialiseerd in balayagekleuringen. We ademen de balayagetechnieken en weten als geen ander hoe we deze op de allermooiste manier kunnen plaatsen.

De stappen voor een prachtige balayage

De perfect balayage

Adviesgesprek haarkleuring Kapsalon By Yoel

1. Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we jouw wensen, bekijken de kwaliteit van je haar en wat er mogelijk is. Voor wij beginnen met de behandeling maken wij, op basis van jouw wensen, lengte en haardikte, een prijsberekening.

Defy Damage Pro 1 Kapsalon By Yoel

2. Bescherming

De Defy Damage Pro 1 zorgt er voor dat het haar beschermd is tijdens het kleur proces. De juiste bescherming voor het haar is belangrijk voor een mooi en gezond resultaat! Plus een langdurig kleur resultaat.

een balayage bij kapper BY YOEL

3. Balayage techniek

Bij een balayage techniek schetsen we lichte flanken door het haar heen. Wij tonen deze na de ontkleuring naar de gewenste kleur, bijvoorbeeld: beige, ash, vanilla, caramel etc.

defy Damage pro 2 - By Yoel

4. Verzorging

In de salon gebruiken we altijd een in-salon masker treatment. De Defy Damage want de juiste verzorging na een balayage is ontzettend belangrijk voor je kleurbehoud en om de kwaliteit van het haar te verbeteren. Je haar krijgt een boost, een mooie glans en je haarschubben worden weer afgesloten. Hierdoor heb je langer plezier van je nieuwe haarkleur.

perfect blowdry - kapper By Yoel

5. Knippen & perfecte blowdry

Een balayage is natuurlijk niet af zonder een goed geknipt kapsel en een perfect blowdry. We geven je tips mee hoe je thuis je haar ook net zo mooi krijgt.

Joico Defy Damage Treatment

6. Productadvies

Thuisverzorgingsproducten die op jouw haar en kleur zijn afgestemd. We kijken verder dan alleen een mooie haarkleur. Want hoe hou je die kleur nou mooi?

* Wij geven passend advies, een verkeerde shampoo of haarmasker trekt de kleurpigmenten uit het haar en maakt je kleur vaag en dof.

Wat je moet weten

Veel gestelde vragen

Balayage is een free hand painting een prachtige natuurlijke kleuring die overloopt in het eigen haar. Hierdoor creëer je meer dimensie in je haar en kleur speling. Met deze look krijg je een luxe uitstraling. Van grote kleurverschillen, tot minimalistisch. Het mooie van een balayage is, dat je alle kanten op kunt en je geen uitgroei krijgt, doordat de balayage als een natuurlijke valling door je haar heen is gekleurd. Hierdoor krijg je ook geen uitgroei.

De kosten van een balayage zijn afhankelijk van je wensen, dikte en lengte van je haar.

Voor we beginnen aan de behandeling maken we een prijsberekening en leggen iedere stap uit wat het gaat kosten.

Een Balayage kost vanaf €225,- incl. Gloss toners, knippen & Perfect blowdry. (Dit zijn vanaf prijzen.)

 

Gemiddelt kost een balayage tussen de €250,- en €350,-

Je bent altijd welkom voor een adviesgesprek en een prijsindicatie.

 

Ons advies is elke 2 maanden een toner voor de juiste kleur en glans over je haar.

We adviseren om je haar, om de 4/6 maanden ongeveer weer bij te laten werken, dit is natuurlijk afhankelijk van je wens en hoe snel je haar groeit. Je mag natuurlijk ook langer wachten. Hou rekening dat het 1,5cm per maand groeit dus na 4 maanden is het al zo een 6cm uitgegroeid.

Tussendoor kan je eventueel je Face frame ophogen.

Het mooie van een balayage is, dat het een natuurlijke overloop heeft en hierdoor mooi uitgroeit. Je zal geen heftige uitgroei krijgen die een streep of baan zal creëren.

Een balayage duurt tussen de 4 en 6uur. Afhankelijk van je kleurwens en of het eerder is gekleurd.

Dit is inclusief het tonen, knippen en blowdry

Een toner is een haarproduct dat wordt gebruikt om de kleur van het haar te veranderen of te corrigeren. Het is verf die specifiek is ontworpen om de kleur van het haar te neutraliseren, te versterken of te veranderen.

Toner wordt meestal gebruikt in combinatie met andere haarbehandelingen, zoals een balayage of highlights, om de gewenste kleur te bereiken.

Na verloop van tijd zal je haarkleur vervagen om dit te voorkomen, adviseren we altijd elke 2 maanden een toner.

Ash tinten adviseren we elke 4 tot 6 weken een toner

De Defy Damage Pro 1 & Pro 2 Beschermt het haar tijdens en na het kleurproces. De defy damage pro 1. legt een laagje om de haarkettingen heen en het zorgt ervoor dat de ontkleuring minder schadelijk is voor het haar.

Verbeterd het ontkleurings proces en zorgt voor langer kleurbehoud!

In de salon geven we passend advies hoe je thuis je balayage kleur het mooist kan behouden doormiddel van de juiste thuis verzorging. * Shampoo, Masker & Hittebeschermer.

Met welke producten is afhankelijk van meerdere factoren. Wat is je haarkleur? Wat is je haarstructuur? Heb je droog haar of juist vet haar? Is je haar erg beschadigd? Hoevaak was je je haar? gebruik je hitte tools zoals föhn of stijltang? 

Reviews

Onze klanten vertellen

Anischa
Facebook

De leukste team, ze luisteren allemaal altijd goed naar je wensen, ze geven erg goed advies, ze doen precies wat je wilt. Op basis van oa. Foto’s kunnen ze precies het zelfde doen met jou haar! Maar ook hun eigen creaties zijn top, altijd super happy de salon uit gaan, dat is wat je doet als je BY YOEL langs gaat voor een van hun prachtige behandelingen.

The best in balayage! Altijd weer opnieuw verliefd op mijn haar kleur.

Priscilla
Google

10 juni 2020 ben ik voor het eerst langs geweest bij By Yoël voor een super mooie Balayage! Dit stond altijd al op mijn wensenlijstje en vandaag was het dan zover! Allereerst werd ik al vriendelijk ontvangen door de medewerksters. De mogelijkheden werden besproken en een prijsindicatie werd gegeven. Het 8 uur lang zitten was het ABSOLUUT waard! Ben je op zoek naar echte Balayage professionals, dan zou ik zeker een afspraak maken! Ik ben nog nooit zo tevreden geweest over mijn haar! Bedankt toppers! X

Romy
Facebook

Super leuke,gezellige kapsalon. Leuke en spontane meiden die je meteen een welkom gevoel geven. En die je zeker behandelen met respect en laten je naar huis gaan met het gewenste resultaat wat een kwaliteit leveren ze. super blij met me haartjes.

Denise
Google

De dames zijn super professioneel. Mijn moeder en ik gaan altijd erg tevreden en met een mooi kapsel weg bij By Yoel. Voor een balayage moet je even zitten maar de dames zijn zo gezellig dat het enkel probleem is! Heb een paar keer mijn haren hier geverfd en wij gaan nergens anders meer heen! Tot snel.

Somaya
Google

Deze dames weten precies wat ze doen, en laten je absoluut niet ontevreden de deur uit. Heb mijn haar hier al een paar keer geverfd, en ga sindsdien ook nergens anders meer heen. Ondanks dat ze super goed kunnen kleuren, zijn ze zo vriendelijk en zorgen ze dat je tijdens het wachtten voor je, continu vragen of je wat wil drinken. Kortom TOP SALON! Zie jullie gauw weer

logo-by-yoel-woordmerk-white

Wij van BY YOEL streven naar perfectie. Die unieke balayage of een butterfly haircut? Wij zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste knip en kleurtechnieken. Prachtige zachte highlights of een klein puntje eraf. Wij staan voor jou klaar, luisteren aandachtig naar jouw wensen en denken graag met je mee. Wij vinden het belangrijk dat jouw nieuwe haarkleur ook echt bij jou past en haalbaar is.

 

Ben jij benieuwd wat we voor jouw haar kunnen betekenen, maak dan nu je afspraak.