Meet the team

Ons team

Onwijs leuk en gezellig team. wij zorgen dat jij je welkom voelt bij ons en prachtig de deur uitgaat. Team BY YOEL is helemaal up-to-date wat de nieuwe kleurtechnieken zijn en wat er op het moment helemaal hip is. We zijn goed op elkaar in gespeeld en werken allemaal volgens de zelfde BY YOEL kleurtechnieken. 

We hopen je snel te zien bij ons in de salon.

Liefs

Team By Yoel

team byyoel
Founder of By Yoel

Yoella

Yoella legt de lat altijd nét even hoger en het stukje persoonlijke aandacht vindt ze mega belangrijk. Goed luisteren naar je wensen, precies begrijpen wat je bedoelt en wat je wilt. Alleen dan komt ze uit bij het kapsel dat precies bij je past en dat jou zo’n goed gevoel geeft. Wist je trouwens ook dat Yoella Trainingen en cursusen geeft hierdoor hebben al de team members van BY YOEL de zelfde visie en missie. “Mooi haar”. We werken volgens de zelfde balayage en highlight technieken en kunnen hierdoor altijd onze kwaliteit waarborgen.

Ze geldt als dé balayage – en kleurspecialist in de regio Amsterdam: het is niet voor niets dat vrouwen uit heel Nederland de reis naar Landsmeer maken.

Chantal

Chantal heeft heel veel ervaring en is ontzettend gedreven. Door verschillende cursus en traingingen is Chantal helemaal op de hoogte van de nieuwste kleuringen en haircuts. Hou je van een messy “shag look” of juist van prachtige bouncy waves? Highlights of een balayage, de diversiteit houd Chantal scherp en creatief. Chantal luistert eerst naar jouw wensen, waarna jullie samen op de ipad opzoek gaan naar de perfecte look voor jou.

Chantal: “Are u ready voor something new? See u soon.

Yentel

Hi allemaal ik ben Yentel, ik ben 30 jaar en het kappersvak is mijn passie. Ik ben moeder van 2 prachtige kindjes. In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke dingen te ondernemen. Het kappersvak staat voor creativiteit en uitdagingen om de mooiste resultaten neer te zetten. Ik hou ervan om nieuwe dingen te proberen en wil het beste uit mezelf halen. Het is onwijs leuk om mensen mooi te maken en te helpen met het perfecte kapsel. Een goed advies how to take care of en natuurlijk de finishing touch a prefect Blowdry

Yentel " we always want a good Hair day!"

Renee

Renee, Lief zacht en oog voor detail.

Ik ben altijd in voor nieuwe dingen, mooie kleuringen en soft layers. Ik hou van een sexy uitstraling en een mooie kleuring wat haar weer helemaal tot leven wekt.

Ik ben altijd opzoek hoe haal ik het beste uit jou haar, creeër ik de meeste volume en hoe kan ook jij het haar zelf makkelijk in model brengen? Bij ons staat haarkwaliteit op nr1 en denken we graag met je mee.

 

" Renee; haal het mooiste uit jezelf, want je leeft maar 1 keer. "

Sascha

Sascha is een creative director. Haar dag is pas goed als ze jouw haar de perfecte kleur kan geven, nadat ze goed heeft gekeken wat het beste bij je past. Als het draait om mooi haar is Sascha is een perfectionist. Ze creëert kapsels met haar hart en gevoel voor detail, met mooie subtiele highlights of een uitgebreide balayage. Sascha geeft jouw haar precies wat het nodig heeft.

Sascha: “Ik hou van Pure perfectie, jij ook?”

Selin

Mijn naam is Selin en ik hou van mooi haar.

Haar is ook altijd het eerste waar ik naar kijk bij iemand. Dit is zo belangrijk.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin en kan helemaal mezelf zijn. Het leukste aan BY YOEL is de ontwikkelingen op het gebied van haarkleuringen, het creatieve gedeelte spreekt mij het meeste aan. Ik vind het ontzettend leuk om mensen blij te maken met mooi nieuw haar.

" Selin; Creatief zijn en de uitdagingen maken van elke dag weer een feestje . "

Denise

Denise in 2 woorden omschrijven “Altijd vrolijk,” ze doet niets liever dan jou in de watten leggen. Van kinds af aan was Denise al bezig met haar. Eerst volgde ze een opleiding voor secretaresse maar ze besloot haar passie te volgen, gooide het roer om en volgde met succes de kappersopleiding.

En gelukkig maar! Zo’n ongelofelijke goede Colorist en Creative Director zouden we niet willen missen… Denise ‘maakt haar met haar hart’. En of je nou gaat voor een stoere texture bob of een mooie sexy haarkleur, ze maakt het altijd waar.

Denise: “Ik creëer haar met mijn gevoel en hart, en maak de beste versie van jou haar.”

Vacature Allround medewerker/ Junior stylist

We zijn opzoek naar een allround kapper met een grote passie voor kleuren. Wil jij jezelf uitdagen in het vak en ben je altijd bezig met de nieuwste technieken en jezelf verbeteren? Dan zit je bij ons zeker goed. We zoeken een gezellige collega die van uitdagingen houd. Wij leiden je intern op, dus kleurtechnisch gaan we jou helemaal begeleiden en opleiden tot een echte kleurenspecialist. 
Heb je intresse gekregen, neem een kijkje op onze vacature pagina.

Jaimy

Hey ik ben Jaimy, vanaf jongs af aan ben ik al bezig met haren en beauty. Uiterlijke verzorging vind ik ontzettend belangrijk. Het leuke is dat ik het kappersvak niet van een vreemde heb, mijn moeder is ook kapster. Onze visie: mooi haar voor iedereen. Ik vind het leuk om jou helemaal in de watten te leggen met een nieuw coupe of kleur. Kleuren is echt mijn passie en dat vind ik het allerleukste wat er is creatief bezig zijn met het kappersvak.

 

Zie ik jou binnenkort bij mijn in de stoel?

Danielle

Hoi,
Mijn naam is Danielle, 49 jaar waarvan ik al ruim 30 jaar in het kappersvak werk.
Mensen laten stralen is toch het gaafste wat er is!? Met een softe balayage, natuurlijke highlight, mooi gefohnde coupe.....dat is mijn motivatie, elke dag weer. Vanaf 4 oktober gaan we open en kan ik jou haar een make-over gaan geven in de nieuwe salon in het centrum van Woerden! We kunnen niet wachten jullie te zien!

Daniëlle: "its all about the hair magic 🪄

Esther

Hey allemaal mijn naam is Esther en ik ben een echte kapper in hart en nieren. Ik hou van alles wat met haar te maken heeft, kleuren, föhnen, krullen en knippen. Een zachte kleur of juist meer opvallend? I love it! Wist je dat we allemaal getraind zijn volgens de zelfde kleurtechnieken? De Balayage is nog steeds helemaal hot en natuurlijk de Highlights met een root blend die prachtig overlopen. zie ik jou binnenkort bij mij in de stoel?

Eshter: "Je kapsel maakt de look!"

WERKEN BIJ BY YOEL

VACATURE

We bouwen aan een sterk, divers team van nieuwsgierige, creatieve mensen die doelgericht werken en elkaar ondersteunen in het proces. Het niveau maakt niet veel uit je groeit met ons mee van junior, stylist, all-rounder of top stylist. 

logo-by-yoel-woordmerk-white

By Yoel is een high-end salon met een totaalconcept.
We hebben ons 10 jaar geleden gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken. Wij knippen Dames, heren en kinderen. Een bezoek aan één van onze haarsalons is iets anders dan ‘even naar de kapper’. Ons team is uiterst gedreven en creatief, alleen de beste worden geselecteerd.