Meet the team

Onwijs leuk en gezellig team. wij zorgen dat jij je welkom voelt bij ons en prachtig de deur uitgaat. Team BY YOEL is helemaal up-to-date wat de nieuwe kleurtechnieken zijn en wat er op het moment helemaal hip is. We zijn goed op elkaar in gespeeld en werken allemaal volgens de zelfde BY YOEL kleurtechnieken. 

We hopen je snel te zien bij ons in de salon.

Liefs team BY YOEL

“De mooiste resultaten behalen wij door goed te luisteren naar de klant en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.”

Yoella

Yoella

Founder of By Yoel

Yoella legt de lat altijd nét even hoger en het stukje persoonlijke aandacht vindt ze mega belangrijk. Goed luisteren naar je wensen, precies begrijpen wat je bedoelt en wat je wilt. Alleen dan komt ze uit bij het kapsel dat precies bij je past en dat jou zo’n goed gevoel geeft. Wist je trouwens ook dat Yoella Trainingen en cursusen geeft hierdoor hebben al de team members van BY YOEL de zelfde visie en missie. “Mooi haar”.  We werken volgens de zelfde balayage en highlight technieken en kunnen hierdoor altijd onze kwaliteit waarborgen.

Ze geldt als dé balayage – en kleurspecialist in de regio Amsterdam: het is niet voor niets dat vrouwen uit heel Nederland de reis naar Landsmeer maken.

Chantal

Chantal heeft heel veel ervaring en is ontzettend gedreven. Door verschillende cursus en traingingen is chantal helemaal op de hoogte van de nieuwste kleuringen en haircuts. Hou je van een messy “shag look” Of juist van prachtige bouncy waves? Highlights of een balayage, de diversiteit houd Chantal scherp en creatief. Chantal luistert eerst naar jou wensen, waarna jullie samen op de ipad opzoek gaan naar de perfecte look voor jou.

 

Chantal: “Are u ready voor something new? See u soon.”

Sascha

Sascha is een creative director. Haar dag is pas goed als ze jouw haar de perfecte kleur kan geven nadat ze goed heeft gekeken wat het beste bij je past. Als het draait om mooi haar is Sascha is een perfectionist. Ze creëert kapsels met haar hart en gevoel voor detail, met mooie subtiele highlights of een uitgebreide balayage. Sascha geeft jouw haar precies wat het nodig heeft.

 

 

Sascha: “Ik hou van Pure perfectie, jij ook?”

Sarah

Sarah is een hele goeie allround colorist met gevoel voor mooi haar. Een strever naar perfectie. Ze bespreekt bij het advies gesprek je wensen, hierop gaat ze adviseren wat de mogelijkheden zijn en welke verzorging hierbij hoort met de juiste producten. Want hoe krijg je thuis je haar net zo mooi als in de salon? Ben je ready voor een kleur make-over? Mooie highlights of een soft balayage bij Sarah zit je goed. Ben je al benieuwd geworden wat ik van jou haar kan creëren? Dan zie ik je vast snel in mijn stoel.


Sarah: ” Highlights of toch balayage? Ik kan niet kiezen.”

 

 

Denise

Denise in 2 woorden omschrijven “Altijd vrolijk,” ze doet niets liever dan jou in de watten leggen. Van kinds af aan was Denise al bezig met haar. Eerst volgde ze een opleiding voor secretaresse maar ze besloot haar passie te volgen, gooide het roer om en volgde met succes de kappersopleiding.

En gelukkig maar! Zo’n ongelofelijke goede Colorist en Creative Director zouden we niet willen missen… Denise ‘maakt haar met haar hart’. En of je nou gaat voor een stoere texture bob of een mooie sexy haarkleur, ze maakt het altijd waar.

Denise: “Ik creëer haar met mijn gevoel en hart, en maak de beste versie van jou                       haar.”

Britney

Vanaf jongs af aan is Britney al met haren bezig. Haar motto is “perfect haar is voor iedereen”. Britney haar specialiteiten zijn voornamelijk kleuringen, ze creëert soft balayage’s met een mooie overloop, Highlights/babylights met natuurlijke blending technieken. Adviseren, bekijken en bespreken wat het beste bij jou past.

Als team member van BY YOEL stralen we ook allemaal de zelfde visie uit en staan we voor mooi haar wij vinden niks belangrijkers dan healthy hair. Ik adviseer met passie welke producten er het best geschikt zijn voor jou haarstructuur en kleuring ik bekijk wat jou haar nodig heeft. Zie ik je binnenkort bij mij in de stoel?

Britney: ” Gezond en mooi haar dat is waar ik voor sta.”

Fleur

Fleur is de grootste kwebbel die we hebben altijd vrolijk en gezellig.
Ze heeft oog voor detail en weet je helemaal op je gemak te stellen. Met “haar” bezig zijn is wat ze het liefst doet, mensen mooi maken is haar passie en met haar goeie energie legt ze je helemaal in de watten. Bij fleur is het dan ook thuiskomen van vakantie. Maak je afspraak nu bij Fleur.

Fleur:  ” Ik hou van haar.”

TEAM MEMBER BIJ BY YOEL WORDEN?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Wil jij bij de  By Yoel Family horen stuur dan je CV en jouw motivatie naar ons op. 

 

We zoeken:

Leuke gemotiveerde junioren (bbl) leerlingen.
Allround kappers 
Gepassioneerde kleurspecialisten

info@byyoel.nl