Meet the team

Ons team

Onwijs leuk en gezellig team. wij zorgen dat jij je welkom voelt bij ons en prachtig de deur uitgaat. Team BY YOEL is helemaal up-to-date wat de nieuwe kleurtechnieken zijn en wat er op het moment helemaal hip is. We zijn goed op elkaar in gespeeld en werken allemaal volgens de zelfde BY YOEL kleurtechnieken. 

We hopen je snel te zien bij ons in de salon.

Liefs

Team By Yoel

team byyoel
Founder of By Yoel

Yoella

Yoella legt de lat altijd nét even hoger en het stukje persoonlijke aandacht vindt ze mega belangrijk. Goed luisteren naar je wensen, precies begrijpen wat je bedoelt en wat je wilt. Alleen dan komt ze uit bij het kapsel dat precies bij je past en dat jou zo’n goed gevoel geeft. Wist je trouwens ook dat Yoella Trainingen en cursusen geeft hierdoor hebben al de team members van BY YOEL de zelfde visie en missie. “Mooi haar”. We werken volgens de zelfde balayage en highlight technieken en kunnen hierdoor altijd onze kwaliteit waarborgen.

Ze geldt als dé balayage – en kleurspecialist in de regio Amsterdam: het is niet voor niets dat vrouwen uit heel Nederland de reis naar Landsmeer maken.

Chantal

Chantal heeft heel veel ervaring en is ontzettend gedreven. Door verschillende cursus en traingingen is Chantal helemaal op de hoogte van de nieuwste kleuringen en haircuts. Hou je van een messy “shag look” of juist van prachtige bouncy waves? Highlights of een balayage, de diversiteit houd Chantal scherp en creatief. Chantal luistert eerst naar jouw wensen, waarna jullie samen op de ipad opzoek gaan naar de perfecte look voor jou.

Chantal: “Are u ready voor something new? See u soon.

Sascha

Sascha is een creative director. Haar dag is pas goed als ze jouw haar de perfecte kleur kan geven, nadat ze goed heeft gekeken wat het beste bij je past. Als het draait om mooi haar is Sascha is een perfectionist. Ze creëert kapsels met haar hart en gevoel voor detail, met mooie subtiele highlights of een uitgebreide balayage. Sascha geeft jouw haar precies wat het nodig heeft.

Sascha: “Ik hou van Pure perfectie, jij ook?”

Kelly

 

Kelly: ”Highlights of toch balayage? Ik kan niet kiezen.”

Denise

Denise in 2 woorden omschrijven “Altijd vrolijk,” ze doet niets liever dan jou in de watten leggen. Van kinds af aan was Denise al bezig met haar. Eerst volgde ze een opleiding voor secretaresse maar ze besloot haar passie te volgen, gooide het roer om en volgde met succes de kappersopleiding.

En gelukkig maar! Zo’n ongelofelijke goede Colorist en Creative Director zouden we niet willen missen… Denise ‘maakt haar met haar hart’. En of je nou gaat voor een stoere texture bob of een mooie sexy haarkleur, ze maakt het altijd waar.

Denise: “Ik creëer haar met mijn gevoel en hart, en maak de beste versie van jou haar.”

Britney

Vanaf jongs af aan is Britney al met haren bezig. Haar motto is “perfect haar is voor iedereen”. Britney haar specialiteiten zijn voornamelijk kleuringen, ze creëert soft balayage’s met een mooie overloop, Highlights/babylights met natuurlijke blending technieken. Adviseren, bekijken en bespreken wat het beste bij jou past.

Als team member van BY YOEL stralen we ook allemaal de zelfde visie uit en staan we voor mooi haar wij vinden niks belangrijkers dan healthy hair. Ik adviseer met passie welke producten het best geschikt zijn voor jouw haarstructuur en kleuring, ze bekijkt wat jouw haar nodig heeft. Ziet ze jou binnenkort in haar stoel?

Britney: ”Gezond en mooi haar dat is waar ik voor sta.”

Deveney

Hi allemaal, mijn naam is Deveny!
Ik ben de nieuwste BY YOEL topper en heb ontzettend zin om jullie in mijn stoel te mogen ontvangen. Ik heb 6 jaar ervaring in verschillende salons. Ik wilde mezelf ontwikkelen en doorgroeien, toen vond ik BY YOEL de perfecte stap en keus. Ik heb de afgelopen 2 maanden een trainingstraject gevolgd waardoor ik helemaal volgens de BY YOEL technieken werk. Ik omschrijf mezelf als spontaan, professioneel en ik hou van grapjes.

logo-by-yoel-woordmerk-white

By Yoel Landsmeer

Dorpsstraat 40c
1121BX Landsmeer
Nederland
020 482 3007
info@byyoel.nl

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 20:00u
Vrijdag
09:00 - 20:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
Gesloten

By Yoel Abcoude

Stationsstraat 15
1391 GL Abcoude
Nederland
0294 269 452
info@byyoel.nl

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 20:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
Gesloten