By Yoel: Balayage specialist Amsterdam

Wil je graag een nieuw kapsel? Dan ga je vanzelfsprekend op zoek naar een goede salon waar je niet alleen snel op locatie bent, maar waar je ook nog eens kunt rekenen op echte expertise. Bij By Yoel Amsterdam worden deze eisen met elkaar gecombineerd: wanneer je vanuit Amsterdam op zoek bent naar een goede kapper heb je volop mogelijkheden. De salons in Abcoude en Landsmeer zijn goed bereikbaar én bieden jou de beste behandelingen(balayage, highlights). Wat je ook wilt met je haar: we staan voor je klaar!

Balayage Amsterdam – De beste kleurspecialisten zitten om de hoek

Een kleurcorrectie is het oplossen of neutraliseren van een oude kleur. Of je een haarkleur nu wilt By Yoel heeft de kleurspecialisten in huis die jou voorzien van mooi haar. De stylisten staan voor je klaar met de benodigde expertise en jarenlange ervaring. Zo laat je jouw haar in goede handen en geven je een ontspannen ervaring in de salon. Van een balayage tot een totaal nieuwe kleur of uitgebreid haaradvies: By Yoel staat voor een persoonlijke aanpak en perfecte service.

locaties Balayage Amsterdam


Ontdek onze salons

Waar zien we jou terug? Een By Yoel Balayage Amsterdam salon vind je in Landsmeer en Abcoude: beide salons zijn vanuit Amsterdam en omstreken heel makkelijk te bereiken. Binnen 15 minuten rijd je al naar onze salon in Landsmeer en ook Abcoude is vanuit het centrum van Amsterdam snel te bereiken. Een afspraak maken in een van onze salons doe je heel gemakkelijk online: hopelijk zien we je snel!

By Yoel Abcoude

Stationsstraat 15
1391 GL Abcoude
Nederland
0294 269 452
info@byyoel.nl

By Yoel Landsmeer

Dorpsstraat 40c
1121BX Landsmeer
Nederland
020 482 3007
info@byyoel.nl

Meer weten?

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden. Wil je meer inspiratie op doen? Bekijk dan vooral eens ons Instagram en Facebook account waar we onder anderen resultaten van geverfd haar laten zien!

Meer nieuws

De kapper & Schoonheidssalon van Almere

By Yoel Salon, gevestigd in het bruisende Almere Centrum, biedt een breed scala aan schoonheids- en welzijnsdiensten. Van knippen, kleuren en stylen tot gezichtsbehandelingen, massages en nagelverzorging, we hebben alles wat je nodig hebt om jezelf te verwennen en te transformeren. Onze salon is gemakkelijk bereikbaar met parkeergelegenheid in de Krakelingen Garage. Kom langs en ontdek waarom By Yoel Salon dé schoonheidsbestemming is in Almere Centrum! ( kapper almere)
Lees meer
haarkleur trends van 2023

De Nieuwste haarkleur trends 2023

De Nieuwste haarkleur trends 2023 voor het voorjaar en zomer. Deze kleuren zijn He-le-maal hot! De 7 Hipste kleuren van het moment Ben je opzoek naar een trendy nieuwe haarkleur die helemaal bij jou past. We hebben hier de mooiste haarkleur trends op een rijtje gezet voor je. Deze kleuren zijn al gespot bij verschillende…
Lees meer
Haarverzoring tips

De Lifehacks voor de perfecte haarverzorging

Wij gaan je vertellen wat de perfecte haarverzorging is voor mooi gezond en glanzend haar. We geven je de do’s en don’ts en vertellen je wat je moet weten om het beste uit jouw haar te halen. Geven je hoofdhuid tips en vertellen je wat je tegen gespleten en doffe haarpunten kan doen. De juiste haarverzorging is ontzettend belangrijk voor een gezonde hoofdhuid, en healthy hair.
Lees meer
Julia de Bruin Balayage

Influencer en vlogger Julia de Bruin make-over

Vrijdag 21 oktober was influencer en vlogger Julia de Bruin bij ons in de kapsalon in Woerden. Julia heeft een prachtige Balayage / Highlight make-over ondergaan met een wat donkerdere aanzet en een lichte Ash toner. Ook geven wij in samenwerking met Julia een Give-away weg win samen met je vriendin een balayage / highlights…
Lees meer

De 7 haarkleur trends voor de herft.

De zomerdagen liggen achter ons en we gaan de gure herfstdagen in. Genoeg reden om eens goed uit te pakken met de kleurtrends voor de herfst.
Lees meer
perfect blowdry By Yoel

Perfecte Blow-dry? Kom langs bij specialist By Yoel 

Wil jij het perfecte, glanzende kapsel? Kom dan bij ons langs voor een Blow-dry! By Yoel is een specialist in föhnen. Glans & Volume
Lees meer
logo-by-yoel-woordmerk-white

By Yoel is een high-end salon met een totaalconcept.
We hebben ons 10 jaar geleden gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken. Wij knippen Dames, heren en kinderen. Een bezoek aan één van onze haarsalons is iets anders dan ‘even naar de kapper’. Ons team is uiterst gedreven en creatief, alleen de beste worden geselecteerd.