Dark skin facial by yoel almere schoonheidssalon
Gezichtsbehandelingen

DONKERE HUID GEZICHTSBEHANDELING

De behandeling voor een getinte tot donkere huid vergt een andere aanpak dan van een blanke huid. Een donkere huid heeft meer last van hyperpigmentatie en verhoorning.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat er gekeken word naar de huid en wat de huid nodig heeft. We hebben ons verdiept in de donkere huid types en hebben de keuze gemaakt om NIET met chemische peeling te werken, maar met natuurlijke peeling gemaakt van fruitzuren, dit heeft een mooi effect op de donkere huid en een prachtige glow. We focussen bij deze behandeling op hydratatie, vochtbalans, hyperpigmentatie en het stabiliseren van de huid. Ook gaan we de grove poriën aanpakken doormiddel van ultra sound. En als laatste de dagcreme met  spf en de hydra capsule voor een prachtig glossy effect.

Gezichtsbehandelingen

Wat doet de Donkere huid gezichtsbehandeling

Bij een donkere/ getinte huid werken we met een natuurlijke peeling doormiddel van de fruitzuren word de huid diep gereinigd en verwijdert dode huidcellen. De peeling stimuleert celvernieuwing, zorgt ervoor dat de verhoorning van de hoornlaag vermindert en weker word, de poriën zullen minder zichtbaar worden.

Na de peeling en wanneer de huid helemaal schoon is beginnen we met de microdermabrasie behandeling en/of in combinatie met de dermaroller. Afhankelijk wat jouw huidtype nodig heeft. 

Hierdoor zullen de littekens en pigmentvlekken verminderen. Na de microdermabrasie en dermaroller gaan we de huid hydrateren. 

We brengen een Vitamine C en B concentraat aan, dit geeft een mooie glow aan de huid. De vitamine B3 heeft een verhelderend effect en vermindert de hyperpigmentatie.

Vitamine C vermindert de over activatie van pigment en stabiliseert de huid.

Als de vitamine boost is aangebracht zullen we deze dieper insluizen doormiddel van ultrasound, hierdoor zullen de werkstoffen dieper doordringen in de huidlagen, en hiermee sluiten we de poriën weer af. 

Voordelen

Het resultaat

 • Diepe hydratatie
 • Strakkere huid
 • Fijnere huid structuur
 • Verminderde Acne
 • Prachtige glow
Hoe de behandeling is opgebouwd

DONKERE HUID GEZICHTSBEHANDELING

 • Vapazone
 • Diepte Reiniging incl skin scrubber
 • Peeling
 • Hylaroniq & Hydrate Concentraat
 • Microdermabrasie
 • Dermaroller
 • Vitamine C & B concentraat
 • Ultrasound
 • Dag verzorging cold applicatie met SPF en lipcare
 • Glass Shine Hydrate capsule

Prijs

microdermabrasie - dermaroller - ultrasound

€110,-

duur behandeling 60 minuten

after care

Na de behandeling

Gebruik na de behandeling goeie SPF-gezichtscrème. Het is een intensieve behandeling en de huid kan rood zijn na de behandeling. Na de behandeling de eerste 48u geen make-up op de huid aanbrengen. De huid kan wat gevoeliger zijn de eerste dag.

*Deze behandeling na 6 weken herhalen voor het beste effect en eventueel in kuur verband. 

dark skin facial almere by yoel schoonheidssalon
Afspraak maken

Boek jouw gezichtbehandeling

Balie kapper almere

By Yoel Almere

Schutterstraat 12
1315 VJ Almere
Nederland
036 – 533 0433
info@byyoel.nl

plan gemakkelijke jouw afspraak

ruime openingstijden

Bij BY YOEL Almere kun je 5 dagen per week terecht plus we hebben op donderdag  koopavond tot 21:00 handig toch?
even na je werk toch een mooi kapsel.
We hebben ruime openingstijden je kan makkelijk en snel online een afspraak inplannen. Kijk in je eigen agenda wanneer je kan en plan je afspraak in.

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00u
Woensdag
10:00 - 18:00u
Donderdag
10:00 - 21:00u
Vrijdag
10:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 18:00u
Zondag
Gesloten
logo-by-yoel-woordmerk-white

Wij van BY YOEL streven naar perfectie. Die unieke balayage of een butterfly haircut? Wij zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste knip en kleurtechnieken. Prachtige zachte highlights of een klein puntje eraf. Wij staan voor jou klaar, luisteren aandachtig naar jouw wensen en denken graag met je mee. Wij vinden het belangrijk dat jouw nieuwe haarkleur ook echt bij jou past en haalbaar is.

 

Ben jij benieuwd wat we voor jouw haar kunnen betekenen, maak dan nu je afspraak.