Kapper Woerden

de beste kleursalon van woerden

  • Vakmanschap en passie
  • Vrijblijvend haar- en kleuradvies
  • Hoogwaardige producten en technieken
  • Ruime openingstijden
  • Kortom de beste Kapper van Woerden
persoonlijk haaradvies

Kapper Woerden (By Yoel) kleurspecialisten en topstylisten

Onze kleurspecialisten en topstylisten gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kapsels, knip en kleurtechnieken.

Doordat we constant blijven trainen en ontwikkelen zijn we altijd voorloper op de rest. BY YOEL kapper Woerden krijg je een persoonlijk haar advies, wat past er bij jou, en bij je haar. We kijken naar het totaal plaatje. We vinden het ook erg belangrijk dat er gekeken word naar de kwaliteit van je haar en welke verzorgings producten jouw haar nodig heeft.

Kapper Woerden By Yoel - highlights
MCvA-20221014-0190_LR
Behandeling op maat

Persoonlijke behandeling
voor de beste resultaat

Wil je graag een nieuwe haarkleur? Maar weet je niet precies wat of welke kleurtechnieken er het beste bij jou passen? We helpen je graag.

Wist je trouwens dat we met een uniek eigen systeem werken, het is namelijk zo dat voordat we beginnen aan de behandeling we eerst beginnen met een advies gesprek, wat wil je? Wat wil je juist niet, wat vind je mooi maar ook hoe is je haarkwaliteit en hoe gaat het met de verzorging hiervan.

Deze punten gaan we uitgebreid bespreken hierbij gaan we een behandelplan opstellen zodat we je precies kunnen vertellen wat we gaan doen en wat er allemaal bij komt kijken.

transformeer jouw haar

Ons gezellig en professionele team staat voor je klaar

Een kappersbezoek BY YOEL is meer dan gewoon even naar de kapper, het is een moment voor jezelf, jij bent de belangrijkste persoon en we zorgen ervoor dat je met dit gevoel naar buiten loopt.
Een prachtig kapsel, een heerlijke was massage, kopje koffie,
thee of fris.

Maak gemakkelijk een online afspraak. En tot snel bij onze kapsalon in Woerden.

Koffie By Yoel Woerden Kapper
Meet the team

Ons team

Onwijs leuk en gezellig team. wij zorgen dat jij je welkom voelt bij ons en prachtig de deur uitgaat. Team BY YOEL is helemaal up-to-date wat de nieuwe kleurtechnieken zijn en wat er op het moment helemaal hip is. We zijn goed op elkaar in gespeeld en werken allemaal volgens de zelfde BY YOEL kleurtechnieken. 

We hopen je snel te zien bij ons in de salon.

Liefs

Team By Yoel

Team Kapper Woerden By Yoel
hoge kwaliteit producten

verzorging en styling voor elk haartype

BY YOEL werkt al jaren samen met JOICO, wij zijn hier helemaal fan van. Door een breed assortiment is er voor elk haartype en kwaliteit wat wils. Ook vinden wij het belangrijk dat we precies weten welke ingrediënten erin onze producten zitten zodat we duidelijk weten wat jouw haar nodig heeft om weer heerlijk volumineus en gezond te zijn.

By Yoel Joico Moisture Recovery
By Yoel Joico K-Pak
By Yoel Joico Color Ful
logo-by-yoel-variant
Asset 10@10x
Joico-Logo
By Yoel Woerden Salon impressie

By Yoel Woerden

Voorstraat 85
3441 CJ Woerden
Nederland

0348 785 950
info@byyoel.nl

plan gemakkelijke jouw afspraak

ruime openingstijden

Bij BY YOEL Woerden kun je 5 dagen per week terecht.
We hebben ruime openingstijden je kan makkelijk en snel online een afspraak inplannen. Kijk in je eigen agenda wanneer je kan en plan je afspraak in.

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
Gesloten
Reviews

Onze klanten vertellen

Iris
Google

Hele positieve ervaring gehad By Yoel Kapper Woerden! Er zijn lieve meiden werkzaam die je gedurende de dag in de watten leggen.
En ze hebben van mn haar iets super moois gemaakt, waarbij heel persoonlijk is gekeken/gewerkt. Dit is precies zoals ik het al jaren had willen hebben. Voor mij geen andere kapper meer

Robin
Google

Personeel neemt echt de tijd voor je en begrijpt je wensen. Alles word besproken en ze zijn zeer attent en zorgzaam. Eindresultaat was erg mooi en nog mooier dan ik had durven dromen!

Karlijn
Google

Prachtige salon. Aardige dames die zeer kundig zijn. Ze hebben goed naar mijn wensen geluisterd en advies gegeven over wat het mooiste resultaat op zou leveren. Ik ben enorm tevreden over het eindresultaat!

Aa
Google

Aanrader dit omdat ik overal in het land ben geweest voor goeie kapper nergens gevonden tot ik nu dit adres heb gevonden. Ik heb van mezelf donker haar (zwart) en wil het altijd heel licht (platina blond) hebben alleen zij kunnen het hier licht krijgen zonder dat mijn haren afbreken. Mijn haren zijn in goede conditie sinds ik hier naar de kapper ga. Ze Werken heel precies en secuur kijken heel goed naar de haar kwaliteit. Kortom je zit in goeie handen. Je krijgt wat je wenst zonder schade aan je haren

Terry
Google
Vandaag een afspraak met Danielle gehad By Yoel in Woerden
Het was een top ervaring!
Er wordt gekeken naar je bestaande haarkleur en daarna goed geluisterd naar wat je als klant zou willen als eindresultaat…
De hairstylisten overleggen met elkaar hoe zij dit willen bereiken en gaan dan lekker aan de slag.
En het eindresultaat mag er wezen… ik ben super blij en raad de salon zeker aan als je opzoek bent naar professionele haarkleuringen!
logo-by-yoel-woordmerk-white

By Yoel is een high-end salon met een totaalconcept.
We hebben ons 10 jaar geleden gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken. Wij knippen Dames, heren en kinderen. Een bezoek aan één van onze haarsalons is iets anders dan ‘even naar de kapper’. Ons team is uiterst gedreven en creatief, alleen de beste worden geselecteerd.