WERKEN BIJ BY YOEL

Wij zijn opzoek naar een nieuwe gezellige/ leuke collega, is kleuren jou grote passie? En vind je het leuk om klanten helemaal om te toveren met een totaal nieuwe haarkleur of coupe dan zit je bij ons goed.

vacature-by-yoel

VACATURES

Werken bij By Yoel is een erg leuke, creatieve en sociale baan waar veel interactie met klanten is. We zijn op zoek naar mensen met een goed energieniveau, een positieve kijk op het leven, maar vooral... een passie voor haar!

 

We bouwen aan een sterk, divers team van nieuwsgierige, creatieve mensen die doelgericht werken en elkaar ondersteunen in het proces. Het niveau maakt niet veel uit je groeit met ons mee van junior, stylist, all-rounder of top stylist.  Wat je talent ook is, we willen dat je hier gedijt.

Werken bij Yoel betekend:

Creëren

We zijn innovatief en verzorgen het
altijd naar wens.

Verzorgen

We zorgen ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en bieden een warme en gezellige plek om even te ontspannen.

Inclusiviteit

Bij ons is iedereen welkom, omarmen verschillen en zorgen ervoor dat iedereen erbij hoort.

logo-by-yoel-woordmerk-white

Wij van BY YOEL streven naar perfectie. Die unieke balayage of een butterfly haircut? Wij zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste knip en kleurtechnieken. Prachtige zachte highlights of een klein puntje eraf. Wij staan voor jou klaar, luisteren aandachtig naar jouw wensen en denken graag met je mee. Wij vinden het belangrijk dat jouw nieuwe haarkleur ook echt bij jou past en haalbaar is.

 

Ben jij benieuwd wat we voor jouw haar kunnen betekenen, maak dan nu je afspraak.