perfect manicure

Biab Nagels Almere

BIAB-nagels, ook wel bekend als Builder in a Bottle, zijn een innovatieve en populaire nageltechniek die zorgt voor versteviging en verlenging van de natuurlijke nagels. Met behulp van een dikke,de zelfnivellerende gel van Gelbottle wordt een duurzame basis gecreëerd die de nagels versterkt en beschermt tegen breken en afbrokkelen. BIAB-nagels bieden een langdurige oplossing voor prachtig uitziende nagels en zijn flexibel, licht van gewicht en comfortabel om te dragen. 

BUILDER IN A BOTTLE

Voordelen BIAB NAGELS

natuurlijke uitstaling

Herstelt en verstevigt eigen nagels

Bescherming van eigen nagels

Langdurig resultaat

Flexibele nagels

Vegan en dierproefvrij

BUILDER IN A BOTTLE

PRIJZEN BIAB & GELLAK NAGELS

BIAB & mini manicure
€55,00

BIAB & Mini manicure, Biab maakt een verstevigende laag over je eigen nagels heen. Versterkt en verzorgt de nagels. 

€55,00
BIAB, Mini manicure & oude verwijderen
€60,00

BIAB & Mini manicure + het verwijderen van een oude biab. Biab maakt een verstevigende laag over je eigen nagels heen. Versterkt en verzorgt de nagels. 

€60,00
BIAB & classic manicure
€70,00

BIAB & een classic manicure. Bij deze behandeling beginnen we met een uitgebreide manicure, en daarna brengen we de biab (Rubber base) aan dit versterkt en verzorgt de nagels.

€70,00
BIAB verwijderen
€20,00
€20,00
BIAB reparatie
€ 5,00
€ 5,00
Gellak & mini manicure
€35,00

Gellak & mini manicure, gellak is een extra harde (gel) nagellak waarbij je tot wel 2 a 3 weken kan genieten van mooi verzorgde nagels. 

€35,00
Gellak, mini manicure & oude verwijderen
€39,50

Gellak & mini manicure + verwijderen van de oude gellak. Gellak is een extra harde (gel) nagellak waarbij je tot wel 2 a 3 weken kan genieten van mooi verzorgde nagels. 

€39,50
Gellak & classic manicure
€54,00

Gellak & Classic manicure. Bij deze behandeling beginnen we met een manicure en daarna brengen we de gellak aan. Gellak is een extra harde (gel) nagellak waarbij je tot wel 2 a 3 weken kan genieten van mooi verzorgde nagels. 

€54,00
Gellak verwijderen
€15,00
€15,00
Gellak reparatie
€ 5,00
€ 5,00
Wat je moet weten

Veel gestelde vragen

BIAB is verstevigende manicure behandeling waarbij je nagels 2 lagen BIAB Gel  (Builder In A Bottle) krijgen. Dit is een speciale lak die maken je nagels stoot-, scheur- en breekproof. 

De kosten van BIAB Nagels  zijn vanaf €55,-

Hoelang  BIAB-nagels mee gaan kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de groeisnelheid van je nagels, je dagelijkse activiteiten en de juiste nagelverzorging. Over het algemeen kunnen BIAB-nagels tot enkele weken meegaan zonder dat ze chippen of breken.

Nee het aanbrengen van BIAB doet geen pijn. Voor het uitharden van de BIAB gaan de nagels onder een UV-Lamp  of een LED-lamp.

De BIAB inclusief manicure duurt ongeveer 90minuten

De BIAB inclusief mini manicure duurt ongeveer 75minuten

Verwijderen van BIAB neemt ongeveer 20minuten in beslag

Wij adviseren  om dit niet zelf te doen. Een verkeerde verwijdering kan de natuurlijke nagels beschadigen

Er is een breed scala aan verschillende kleuren BIAB. ook kan je er voor kiezen om een Gellak over de BIAB aan te brengen

logo-by-yoel-woordmerk-white

Wij van BY YOEL streven naar perfectie. Die unieke balayage of een butterfly haircut? Wij zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste knip en kleurtechnieken. Prachtige zachte highlights of een klein puntje eraf. Wij staan voor jou klaar, luisteren aandachtig naar jouw wensen en denken graag met je mee. Wij vinden het belangrijk dat jouw nieuwe haarkleur ook echt bij jou past en haalbaar is.

 

Ben jij benieuwd wat we voor jouw haar kunnen betekenen, maak dan nu je afspraak.