perfect manicure

Biab Nagels Almere

BIAB-nagels, ook wel bekend als Builder in a Bottle, zijn een innovatieve en populaire nageltechniek die zorgt voor versteviging en verlenging van de natuurlijke nagels. Met behulp van een dikke,de zelfnivellerende gel van Gelbottle wordt een duurzame basis gecreëerd die de nagels versterkt en beschermt tegen breken en afbrokkelen. BIAB-nagels bieden een langdurige oplossing voor prachtig uitziende nagels en zijn flexibel, licht van gewicht en comfortabel om te dragen. 

BUILDER IN A BOTTLE

Voordelen BIAB NAGELS

natuurlijke uitstaling

Herstelt en verstevigt eigen nagels

Bescherming van eigen nagels

Langdurig resultaat

Flexibele nagels

Vegan en dierproefvrij

Wat je moet weten

Veel gestelde vragen

BIAB is verstevigende manicure behandeling waarbij je nagels 2 lagen BIAB Gel  (Builder In A Bottle) krijgen. Dit is een speciale lak die maken je nagels stoot-, scheur- en breekproof. 

De kosten van een BIAB Nagels  met een Classic manicure  zijn €80,-

Hoelang  BIAB-nagels mee gaan kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de groeisnelheid van je nagels, je dagelijkse activiteiten en de juiste nagelverzorging. Over het algemeen kunnen BIAB-nagels tot enkele weken meegaan zonder dat ze chippen of breken.

Nee het aanbrengen van BIAB doet geen pijn. Voor het uitharden van de BIAB gaan de nagels onder een UV-Lamp  of een LED-lamp.

De BIAB inclusief manicure duurt ongeveer 90minuten

De BIAB inclusief mini manicure duurt ongeveer 75minuten

Verwijderen van BIAB neemt ongeveer 20minuten in beslag

Wij adviseren  om dit niet zelf te doen. Een verkeerde verwijdering kan de natuurlijke nagels beschadigen

Er is een breed scala aan verschillende kleuren BIAB. ook kan je er voor kiezen om een Gellak over de BIAB aan te brengen

logo-by-yoel-woordmerk-white

By Yoel is een high-end salon met een totaalconcept.
We hebben ons 10 jaar geleden gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken. Wij knippen Dames, heren en kinderen. Een bezoek aan één van onze haarsalons is iets anders dan ‘even naar de kapper’. Ons team is uiterst gedreven en creatief, alleen de beste worden geselecteerd.