Beste Joico kapper van Nederland

Bij veel mensen bestaat het idee dat verven en kleuren schadelijk is voor je haar. Maar dat hoeft niet zo te zijn wanneer je de juiste producten gebruikt. By Yoel gebruikt dan ook alleen maar goede kleurproducten en verzorgingslijnen van het merk Joico. Zo kunnen we niet alleen jou de beste behandelingen bieden, maar houden we je haar ook mooi en gezond tot lang na de kleurbehandeling. By Yoel is niet voor niets de beste Joico kapper van Nederland!

By Yoel: de beste Joico kapper van Nederland

Meer over Joico

“The joy of healthy hair”: dat is de slogan van Joico. Het merk, dat professionele haarverzorgingsproducten ontwikkelt, staat voor gezond en mooi haar. De producten van Joico staan bekend om het laagste gehalte aan ammoniak in vergelijking met verf van andere merken. Het is in de eerste plaats beter voor je haar, maar de kleur blijft daardoor ook een stuk langer mooi. Het merk zet zich in voor verandering en neemt dan ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het milieu. Dit is voor ons een van de redenen om met Joico samen te werken.

Natuurlijke materialen

Alle verpakkingen in de productlijnen van Joico zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn dan ook biologisch afbreekbaar. Wij zorgen voor de goede uitvoering van jouw behandeling terwijl jij in de salon geniet van kwaliteit zoals je van ons gewend bent, met goede producten van Joico.

Kennismaken met de beste Joico kapper? Maak een afspraak!

Als beste Joico kapper van Nederland maakt By Yoel volop gebruik van de productlijnen van Joico. Als kleurspecialist willen we alleen het beste voor jou en daarom gebruiken we Joico. Van talloze kleurbehandelingen tot kleurcorrecties: hiervoor kun je altijd bij ons terecht. En omdat we alleen topkwaliteit producten gebruiken, profiteer jij van het beste resultaat. Benieuwd hoe we alles uit jouw kapsel kunnen halen? Maak online een afspraak of bel even naar één van de salons. We staan altijd voor je klaar!

Neem ook eens een kijkje naar onze blog over het verschil tussen Balayage en Foliage!

Meer nieuws

De kapper & Schoonheidssalon van Almere

By Yoel Salon, gevestigd in het bruisende Almere Centrum, biedt een breed scala aan schoonheids- en welzijnsdiensten. Van knippen, kleuren en stylen tot gezichtsbehandelingen, massages en nagelverzorging, we hebben alles wat je nodig hebt om jezelf te verwennen en te transformeren. Onze salon is gemakkelijk bereikbaar met parkeergelegenheid in de Krakelingen Garage. Kom langs en ontdek waarom By Yoel Salon dé schoonheidsbestemming is in Almere Centrum! ( kapper almere)
Lees meer
haarkleur trends van 2023

De Nieuwste haarkleur trends 2023

De Nieuwste haarkleur trends 2023 voor het voorjaar en zomer. Deze kleuren zijn He-le-maal hot! De 7 Hipste kleuren van het moment Ben je opzoek naar een trendy nieuwe haarkleur die helemaal bij jou past. We hebben hier de mooiste haarkleur trends op een rijtje gezet voor je. Deze kleuren zijn al gespot bij verschillende…
Lees meer
Haarverzoring tips

De Lifehacks voor de perfecte haarverzorging

Wij gaan je vertellen wat de perfecte haarverzorging is voor mooi gezond en glanzend haar. We geven je de do’s en don’ts en vertellen je wat je moet weten om het beste uit jouw haar te halen. Geven je hoofdhuid tips en vertellen je wat je tegen gespleten en doffe haarpunten kan doen. De juiste haarverzorging is ontzettend belangrijk voor een gezonde hoofdhuid, en healthy hair.
Lees meer
Julia de Bruin Balayage

Influencer en vlogger Julia de Bruin make-over

Vrijdag 21 oktober was influencer en vlogger Julia de Bruin bij ons in de kapsalon in Woerden. Julia heeft een prachtige Balayage / Highlight make-over ondergaan met een wat donkerdere aanzet en een lichte Ash toner. Ook geven wij in samenwerking met Julia een Give-away weg win samen met je vriendin een balayage / highlights…
Lees meer

De 7 haarkleur trends voor de herft.

De zomerdagen liggen achter ons en we gaan de gure herfstdagen in. Genoeg reden om eens goed uit te pakken met de kleurtrends voor de herfst.
Lees meer
perfect blowdry By Yoel

Perfecte Blow-dry? Kom langs bij specialist By Yoel 

Wil jij het perfecte, glanzende kapsel? Kom dan bij ons langs voor een Blow-dry! By Yoel is een specialist in föhnen. Glans & Volume
Lees meer
logo-by-yoel-woordmerk-white

By Yoel is een high-end salon met een totaalconcept.
We hebben ons 10 jaar geleden gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken. Wij knippen Dames, heren en kinderen. Een bezoek aan één van onze haarsalons is iets anders dan ‘even naar de kapper’. Ons team is uiterst gedreven en creatief, alleen de beste worden geselecteerd.