fbpx
Selecteer een pagina

TEAM

MEET OUR TEAM!

TEAM

 

Team BY YOEL volgt nieuwe ontwikkelingen in het kappersvak op de voet. Voor het perfectioneren van ons totaalconcept volgen we doorlopend trainingen op het gebied van haar, haarkleuring, balayage en kleurtechnieken.

Yoella, Team By Yoel

Yoella

Founder of by Yoel

Passie voor het kappersvak, ambitie en pure perfectie

Yoella legt de lat altijd nét even hoger en het stukje persoonlijke aandacht vindt ze mega belangrijk. Goed luisteren naar je wensen, precies begrijpen wat je bedoelt en wat je wilt. Alleen dan komt ze uit bij het kapsel dat precies bij je past en dat jou zo’n goed gevoel geeft.

Ze geldt als dé balayage – en kleurspecialist in de regio Amsterdam: het is niet voor niets dat vrouwen uit heel Nederland de reis naar Landsmeer maken.

Yoella, Team By Yoel

Jennifer

Jennifer houdt van alle soorten haar, lang, stijl, krul, zolang het maar haar is. Haar grote passie is het kleuren en modelleren van mooi haar. Ze blijft constant op de hoogte van de nieuwste coupe’s en kleuren via Instagram en Pinterest, hier haalt ze haar inspiratie vandaan.

Jennifer staat helemaal klaar om jou saaie haarkleur weer om te toveren tot een prachtige sexy look!

Yoella, Team By Yoel

Nancy

Nancy een gedreven kapster met meer dan 15 jaar ervaring.

Met haar grote passie voor haar gaat ze opzoek naar een passend kapsel wat helemaal bij jou past. Wil je een andere haarkleur? Ze bespreekt uw wensen en is een luisterend oor samen gaan jullie op zoektocht naar de beste haarkleur die helemaal bij jou past.

Nancy staat bekend om haar positieve uitstraling, gezellige babbel en gevoel voor humor.

Sascha, Team By Yoel

Sascha

Sascha is een waar natuurtalent. Haar dag is pas goed als ze jouw lokken de perfecte kleur kan geven nadat ze goed heeft gekeken wat het beste bij je past. Als het draait om mooi haar is Sascha is een perfectionist. Ze creëert kapsels met haar hart en gevoel voor detail, met mooie, subtiele highlights of een uitgebreide balayage. Sascha geeft jouw haar precies wat het nodig heeft. Pure perfectie.

Denise, Team By Yoel

Denise

Denise is ons zonnetje in huis! Altijd vrolijk, ze doet niets liever dan jou in de watten leggen. Van kinds af aan was Denise al bezig met haar. Eerst volgde ze een opleiding voor secretaresse maar ze besloot haar passie te volgen, gooide het roer om en volgde met succes de kappersopleiding.

En gelukkig maar! Zo’n ongelofelijke goede kapster zouden we niet willen missen… Denise ‘maakt haar met haar hart’. En of je nou gaat voor een stoere texture bob of een mooie sexy haarkleur, ze maakt het altijd waar.

Britney, Team By Yoel

Britney

Vanaf het moment dat je bij Britney op de stoel zit voel je je helemaal thuis en begrepen. Ze gaat een adviesgesprek met je aan en vraagt honderduit: wat vind jij belangrijk aan je haar? Wat zijn je wensen? Passie en energie zijn de woorden die haar het best beschrijven. Volgens Britney straalt je haar uit wie je bent (en daar zijn wij het helemaal mee eens). Juist daarom gaat ze altijd samen met jou op zoek naar wat het beste bij je past.

Charissa, Team By Yoel

Charissa

Gedreven, leergierig en ambitieus, dat is wat Charissa het beste omschrijft. Je voelt je in no-time vertrouwd en ze heeft een ongelofelijk passie voor haar. Charissa is altijd oprecht geïnteresseerd in wat jij belangrijk vindt. Bij Charissa voel je je welkom!

Dé kapsalon van Landsmeer

Logo By Yoel Professionals

Adres & Contact

By Yoel  Professionals

Dorpsstraat 40c
1121 BX Landsmeer
Nederland
020 482 3007

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afspraak