The joy of healthy hair

BY YOEL KIEST VOOR JOICO

We krijgen vaak de vraag of verven en kleuren niet schadelijk voor je haar is. Het antwoord is nee, zolang er maar goede kleurproducten en verzorgingslijnen gebruikt worden.

Alle haarproducten die we in onze kapsalon gebruiken zijn van het merk Joico.Wereldwijd staat Joico voor healthy hair, kwaliteit en educatie. De slogan van Joico ‘The joy of healthy hair’ zegt eigenlijk al genoeg: dit topmerk staat voor gezond en mooi haar.

De haarverfproducten van Joico staan bekend om het laagste gehalte aan ammoniak in vergelijking met verf van andere merken. Dat is niet alleen een stuk beter voor je haar, maar zorgt er ook voor dat de kleur veel langer mooi blijft. Bij ons is het kleuren van je haar in veilige handen.

youtube-video-thumbnail
Joico Defy Damage Treatment
ultime bescherming

Defy damage treatment, jouw haar perfect beschermd

De Defy damage treament is de nieuwste productlijn van Joico. We geven je deze beschermende behandeling voordat we je haar gaan kleuren. Deze verzorgingslijn voorkomt dat het haar beschadigt en afbreekt tijdens het kleurproces. Haarkwaliteit is en blijft voor BY YOEL & JOICO de grootste prioriteit, want niets is mooier dan glanzend en gezond gekleurd haar.

Duurzaamheid

Eco-mmitment BY YOEL en Joico

BY YOEL koos niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van hun producten voor dit bekende Amerikaanse merk. Ook de visie van Joico spreekt ons enorm aan.

Joico gelooft dat hoe we de wereld zien moet veranderen. Die verandering zien we overal om ons heen en iedereen kan verandering in gang zetten. Het bedrijf neemt zijn maatschappelijk verantwoordelijkheid als het gaat om ons milieu en de manier waarop we samenleven.

Wij vinden het bijvoorbeeld heel fijn om te weten dat alle verpakkingen die ze gebruiken gemaakt van natuurlijke materialen en dus biologisch afbreekbaar. Bijzonder en net zo mooi als hun producten, is de doelstelling van Joico: geen vervuiling tijdens het productieproces vanaf 2020. Het bedrijf gebruikt eigen windmolens waarmee ze de energie opwekken voor hun productieproces. Zo blijft de ecologische footprint minimaal. Kijk, daar houden we van.

Joico Go Green Logo
logo-by-yoel-variant
Asset 10@10x
Joico-Logo
logo-by-yoel-woordmerk-white

By Yoel is een high-end salon met een totaalconcept.
We hebben ons 10 jaar geleden gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken. Wij knippen Dames, heren en kinderen. Een bezoek aan één van onze haarsalons is iets anders dan ‘even naar de kapper’. Ons team is uiterst gedreven en creatief, alleen de beste worden geselecteerd.