By Yoel | Ultrasonische liposuctie
15749
page-template-default,page,page-id-15749,page-child,parent-pageid-17,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Ultrasonische liposuctie

Ultrasonische liposuctie maakt gebruik van geconcentreerde ultrageluid golven om vet permanent te verwijderen.

Wanneer vetcellen eenmaal verwijderd zijn, groeien ze niet weer terug.

Ultrageluid golven verstoren pijnloos de wanden van cellen waarin vet zit, onder de huid in de subcutane vetlaag, terwijl andere weefsels zoals bloedvaten en zenuwcellen onaangetast blijven. Omdat vetcellen zich niet kunnen vermenigvuldigen, komen er geen nieuwe bij na  verwijdering. Het gevolg is een langdurige vetvermindering.

 

Met andere woorden: als je “zwembandjes” eenmaal zijn verdwenen, dan kan je ze voor altijd vergeten. De verwijderde vetcellen zullen niet terugkeren of aangroeien, dus het effect is permanent. Maar, hoelang het nieuwe silhouet van je lichaam standhoudt, heb je zelf in de hand. Hoeveel je eet en hoeveel beweging je hebt,  is ook van grote invloed op het silhouet van je lichaam. Dus als je meer calorieën blijft innemen dan dat je verbruikt, dan zullen je gewicht en de vetopslag toenemen. De permanente verwijdering van vetcellen door de behandeling zal dan verborgen worden onder de gewichtstoename.

 

Het goede nieuws is dat je van de gelegenheid gebruik kan maken om de ultrasonische liposuctie meteen te combineren met een gezonde voeding en extra lichaamsbeweging, Flink het hart sneller laten kloppen en de spieren aan het werk zetten, zodat het silhouet van je lichaam zelfs nog meer verbetert.

Onthoud dat een behandeling met ultrasonische liposuctie dus niet betekent dat je meer kunt eten en minder hoeft te bewegen. Het langdurige effect van de behandeling heb je zelf in de hand.