By Yoel | Mesotherapie
15742
page-template-default,page,page-id-15742,page-child,parent-pageid-17,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Mesotherapie

Bij mesotherapie-no-needle / mesoporatie werkt de techniek dankzij de doorlaatbaarheid van de celwand (Elektroporatie). Kortstondige impulsen openen de huidbarrière, celafvalstoffen worden in beweging gebracht zodat de ruimtes tussen de cellen worden schoongemaakt en maken fijne transportkanaaltjes vrij tot in de diepere huidlagen. Daardoor kunnen grote hoeveelheden actieve werkstoffen (plantenextracten, enzymen, en vitaminen) tot in de diepste huidlagen en binnen de cellen binnendringen, dit alles zonder chirurgie en zonder naalden. Het grote voordeel hiervan is dat er geen risico’s zijn op nevenwerkingen of ongemakken. De behandeling is aangenaam, relaxerend en volledig pijnloos (er is een lichte tinteling voelbaar).

Voor huidversteviging (ook de zgn.hamsterwangen of dubbele kin), talgreducerend (tegen vette huid) en/of bevochtigend (tegen droge/vochtarme huid) en anti-aging (mesolift/ tegen huidveroudering).

De basisstof is een zuiver natuurlijk hoog gedoseerd (lichaamseigen) hyaluronzuur. Daaraan wordt evt. een cocktail van essentiële vitaminen en kostbare en actieve werkstoffen toegevoegd. Door mesotherapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt. Daarnaast werkt mesotherapie goed tegen fijne rimpels en een droge, ruwe huid. Na een behandeling met mesotherapie verfijnen de poriën, de gladheid van de huid neemt met 50% toe, men ervaart een strakker gevoel van de huid, een gladder oppervlak en meer volume. Bij verticale lijnen op het decolleté blijkt mesotherapie ook opmerkelijk goed te werken. Het werkt activerend voor de cellen, versterkend voor de collageenvezels en activerend voor de spieren. De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren en mesotherapie is een preventief middel in de strijd tegen huidveroudering.

Inmiddels is bewezen dat mesotherapie nog mooiere resultaten oplevert bij een gecombineerde behandeling met microdermabrasie of oxybrasion.

Het gebruik van een sunblock na de behandeling wordt zeker aangeraden.
Thuis doorzetten met de geadviseerde producten is zeker voor deze behandeling zeer van belang voor een beter en langdurig resultaat.