By Yoel | Fruitzuren
15738
page-template-default,page,page-id-15738,page-child,parent-pageid-17,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Fruitzuren

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

 

Deze (kuur)behandeling is een echte winterbehandeling en is gericht op een positieve beïnvloeding van de huid. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Alpha Hydroxy Acids (= fruitzuren).

 

De behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij:

  • Een droge huid
  • Acne (acnelittekens)
  • De oudere huid (kleine rimpeltjes)
  • Verdikte hoornlaag
  • Ouderdomsvlekken
  • Hyperpigmentatie
  • Rokershuid

 

De ‘A-Hycid gel’ die tijdens de behandeling wordt gebruikt, is samengesteld uit drie fruitzuren:

Melkzuur: komt voor in fruit en melkproducten en komt van nature voor in het menselijk lichaam;

Citroenzuur: komt voor in citrusvruchten en planten en komt van nature voor in het menselijk lichaam;

Wijnsteenzuur: komt voor in fruit en oude wijn en is een anti-oxydant.

 

Doordat de gebruikte fruitzuren geen onbekende zijn voor het menselijk lichaam is dit een biologische en veilige manier van peelen.

 

De huid bestaat uit drie lagen. In de onderste huidlaag worden nieuwe cellen gevormd, die mettertijd naar boven schuiven en uiteindelijk de hoornlaag bereiken, waar ze als volledig verhoornde afgestorven cellen afgestoten worden. Dit proces is continue, maar is met het blote oog niet te zien. Als de huid gezond is, is de afstoting en vorming van huidcellen in evenwicht, waardoor de dikte van de huid gelijk blijft. In sommige gevallen hopen deze “dode” huidcellen zich op, waardoor de huid dikker wordt en zijn glans verliest.

 

 

U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcreme gebruiken of harsen.