Selecteer een pagina

TEAM

MEET OUR TEAM!

TEAM Visie

BY YOEL is een team en staat voor nieuw hip en gedreven. Het creëren van de mooiste haarkleuringen en sexy kapsels. Wij zijn altijd bezig met vooruitstreven en vernieuwing.

Yoella

Founder of by Yoel

Passie, Ambitie, en pure perfectie.

Bij Yoella ligt de lat altijd net een stukje hoger.  Het stukje persoonlijke aandacht is mega belangrijk. Iemand begrijpen, een goed gevoel geven en uitkomen op een kapsel wat precies bij jou past. We blijven constant op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van “haar” doormiddel van verschillende cursussen en trainingen. Ook houden wij zelf van experimenteren.

Sascha

Top Stylist

Sascha is een ware natuurtalent. Ze vind niks leuker dan jou de perfecte haarkleur te geven, ze kijkt wat het beste bij je past. Sascha is een perfectionist als het draait om mooi haar. Ze creëert haar met haar hart en gevoel voor detail.  Mooie subtiele highlights of een prachtige uitgebreide bayalage Sascha kan jou haar precies geven wat het nodig heeft. Pure perfectie.

Denise

Top Stylist

Denise is ons zonnetje in huis altijd vrolijk en wilt niets liever dan jou helemaal in de watten leggen. Denise was vanaf kinds af aan al bezig met haar, ze heeft voor de kappers opleiding nog  de secretaresse opleiding gedaan maar daar lag niet haar passie toch het roer om en hup naar de kappersopleiding. Gelukkig maar want we zouden zo een ongelofelijke goeie kapster niet willen missen ze maakt “haar” met haar hart. Een stoere texture bob of een mooie sexy haarkleur zei maakt het voor je waar.

Britney

Junior stylist

Vanaf het moment dat je bij Britney op de stoel zit voel je je helemaal thuis en begrepen. Ze gaat een advies gesprek met je aan, wat vind jij belangrijk aan je haar?  Passie en energie. Je haar straalt uit wie je bent en daarom ga ik opzoek samen met jou naar wat het beste bij jou past.

Charissa

Junior stylist

Gedreven leergierig en ambitieus dat is wat Charissa het beste omschrijft. Vertrouwd en heeft onwijze passie voor haar. Oprechte interesse wat jij belangrijk vind. Voel je welkom!

Dé kapsalon van Landsmeer

Adres & Contact

By Yoel  Professionals

Dorpsstraat 40c
1121 BX Landsmeer
Nederland
020 482 3007

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afspraak